WIE BEN JE EIGENLIJK

WIE BEN JE EIGENLIJK

Door

Beschrijving

WIE BEN JE EIGENLIJK Ingeborg Roland Verschaeve 286 blz
In het kader van Wondere Wereld, een programma rond esoterie en gezondheid, kwam Ingeborg Sergeant in contact met Roland Verschaeve. Deze ontmoeting veranderde haar leven.
In dit boek schrijft Ingeborg in alle openheid over haar leven. Door de, voor velen herkenbare, gebeurtenissen in een ruimer kader te plaatsen creëert de leraar een speelse en nieuwe opening naar bewustwording. Zo wordt het verhaal van Ingeborg stap voor stap ook een bee

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789002214769

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Dit ben ik! 1e druk is een boek van Lieuwe Koopmans uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058716866 We leven in een maatschappij waarin we denken dat levensgeluk maakbaar is. Op televisie kijken we naar programma's over total make-overs en diëten, over opvoeden en financiële problemen. We hopen dat de experts van die programma's onze problemen voor ons oplossen en dat we dan gelukkig worden. Op YouTube en Facebook laten we zien hoe bijzonder we zijn en wat voor fantastisch leven we hebben. Problemen zijn er niet en alles is mooi en fantastisch. Zo worden we de toneelspelers van ons eigen leven. Maar wat blijft er van je over als je de mooie verhalen en de buitenkant eraf haalt? In Dit ben ik! ga je op zoek naar je ware ik. Het boek stelt vragen, geeft praktische voorbeelden en richting. Lieuwe Koopmans gebruikt hiervoor de Transactionele Analyse , een persoonlijkheidstheorie en communicatiemodel ineen. De toegankelijke modellen en denkkaders maken complexe psychologische processen inzichtelijk en geven je handvatten voor persoonlijke en professionele groei. Een uniek boek waarmee je je zelfinzicht en zelfbewustzijn vergroot.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds maandag 25/09/2017 21:39 en 97 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn