WIE BEN JE EIGENLIJK

WIE BEN JE EIGENLIJK

Door

Beschrijving

WIE BEN JE EIGENLIJK Ingeborg Roland Verschaeve 286 blz
In het kader van Wondere Wereld, een programma rond esoterie en gezondheid, kwam Ingeborg Sergeant in contact met Roland Verschaeve. Deze ontmoeting veranderde haar leven.
In dit boek schrijft Ingeborg in alle openheid over haar leven. Door de, voor velen herkenbare, gebeurtenissen in een ruimer kader te plaatsen creëert de leraar een speelse en nieuwe opening naar bewustwording. Zo wordt het verhaal van Ingeborg stap voor stap ook een bee

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789002214769

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Ari Turunen brengt ons in Weet je wel wie ik ben? naar de oorsprong van de arrogantie. Want wat anders ligt ten grondslag aan de grootste catastrofes die de mensheid heeft voortgebracht? Van klimaatveranderingen tot financiële crises, het zijn bijna altijd de gevolgen van keuzes gemaakt vanuit de eigendunk van onze machthebbers. In de Sovjet-Unie werd in de jaren dertig van de een op de andere dag besloten dat de stroomrichting van alle rivieren in Siberië moest worden omgekeerd. En wat te denken van de bekende uitspraak van John Lennon, die op het hoogtepunt van zijn succes met The Beatles de woorden sprak: "We zijn op dit moment populairder dan Jezus'? Of van de Spaanse koning Filips III die overleed door verbranding terwijl hij bij de open haard zat, omdat zijn hofhouding niet snel genoeg de bediende kon vinden wiens taak het was om de stoel van de vorst te verplaatsen? In Weet je wel wie ik ben? wordt op humoristische wijze de geschiedenis van onze hoogmoed blootgelegd. Daarnaast staan er handige tips in voor wat je moet doen als het een en ander je naar het hoofd dreigt te stijgen.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds maandag 25/09/2017 21:39 en 92 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn