ETEN MAG VERLIES EEN POND PER DAG

ETEN MAG VERLIES EEN POND PER DAG

Door

Beschrijving

ETEN MAG VERLIES EEN POND PER DAG Joost Drenthe 168 blz
Allerlei diëten beloven een fantastisch resultaat zonder veel moeite. Ze zijn meestal echter niet lang vol te houden. Vaak ontstaat er zelfs een jojo-effect, waarbij je eerst afvalt, en vervolgens snel méér aankomt dan je was afgevallen.
De 'pond-per-dag' methode helpt om tot een nieuw en gezond voedingsgedrag te komen, dat ook na bereiken van het streefgewicht zonder veel moeite vol te houden is. Daardoor slank je niet alleen snel af, maar

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789074589998

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Allerlei dieëten beloven een fantastisch resultaat zonder veel moeite. Ze zijn meestal echter niet lang vol te houden. Vaak ontstaat er zelfs een jojo-effect, waarbij je eerst afvalt, en vervolgens snel méér aankomt dan je was afgevallen. De 'pond-per-dag' methode helpt om tot een nieuw en gezond voedingsgedrag te komen, dat ook na bereiken van het streefgewicht zonder veel moeite vol te houden is. Daardoor slank je niet alleen snel af, maar ga je je ook energieker en prettiger voelen. De methode is een combinatie van de sterke punten van 20 verschillende afslankmethoden en is gebaseerd op het principe dat het niet zozeer gaat om wat je eet, alswel in welke combinaties, én op welke momenten. Een goed samengestelde maaltijd wordt gemakkelijker verteerd en houdt je ook na de maaltijd energiek en helder. Van degenen die het dieet hebben gevolgd bleken mannen iets méér en vrouwen iets minder dan een pond per dag te verliezen zónder honger te lijden. De auteur verloor 16 pond in vier weken, en 'zondigde' af en toe. Maar Joost zou Joost niet zijn als hij niet ook de nadruk legde op eetplezier. Een dieet moet smakelijk en plezierig zijn, en om een handje te helpen geeft hij in een apart deel lekkere recepten, met veel aanwijzingen om je voeding smaak te geven, waardevol om het lang vol te houden! Probeer het zélf - het werkt écht! Joost Drenthe is een veelzijdig man met een brede interesse. Enerzijds is hij innerlijk verbonden met oosterse denkwijzen, anderzijds voelt hij zich sterk betrokken op het gezond maken en houden van zijn medemens, zowel psychologisch als met hulp van voeding en natuurlijke middelen.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds vrijdag 29/09/2017 18:13 en 100 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn