DAS PAS KOKEN BARBECUE

DAS PAS KOKEN BARBECUE

Door

Beschrijving

DA’S PAS KOKEN BARBECUE Jannie Kroes 96 blz
Dit boek is voor iedereen die barbecuen leuk vindt. Wat voor type barbecue u ook heeft, u kunt er heerlijke dingen op bereiden. Bovendien is het fun, met vrienden of familie gezellig bij elkaar te zitten en tegelijkertijd te koken.
Dit boek kan u helpen om het beste uit uw kookkunst te halen, het staat vol met verrukkelijk eten, van de perfecte T-Bone steak en kippenvleugeltjes met sesamzaad tot pittige varkenfilets met polenta en pompoen met gember. S

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789036618212

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Kip behoort tot de meest veelzijdige en meest populaire vleessoorten. Kip gaat heel goed samen met allerlei soorten kruiden, specerijen en smaakmakers. Kip is niet alleen heel erg lekker, kippenvlees is ook gezond. Het heeft een laag vetgehalte en bevat een hoog aandeel onverzadigde vetzuren. Kippenvlees heeft ook een hoog eiwitgehalte en het bevat waardevolle hoeveelheden vitaminen. In dit boek treft u een selectie verrassende en gevarieerde kiprecepten aan om zelf te bereiden en van te genieten. Kies het culinaire avontuur en bereid een van de klassieke kip - gerechten uit verschillende vooraanstaande, internationale keukens.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds donderdag 19/10/2017 19:41 en 105 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn