DAS PAS KOKEN BARBECUE

DAS PAS KOKEN BARBECUE

Door

Beschrijving

DA’S PAS KOKEN BARBECUE Jannie Kroes 96 blz
Dit boek is voor iedereen die barbecuen leuk vindt. Wat voor type barbecue u ook heeft, u kunt er heerlijke dingen op bereiden. Bovendien is het fun, met vrienden of familie gezellig bij elkaar te zitten en tegelijkertijd te koken.
Dit boek kan u helpen om het beste uit uw kookkunst te halen, het staat vol met verrukkelijk eten, van de perfecte T-Bone steak en kippenvleugeltjes met sesamzaad tot pittige varkenfilets met polenta en pompoen met gember. S

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789036618212

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Zuid-Amerika is een enorm gebied met een grote verscheidenheid aan culturen, een rijke geschiedenis en bovendien veel zonuren. Vandaar dat fruit en groente er bijzonder smaakvol zijn en er heerlijke gerechten op het menu staan. Zoals de Chileense aardpeer-maïssoep of de bonen-groentestoofschotel uit Uruguay. Gelukkig zijn ingrediënten uit de nieuwe wereld zoals chilipeper, koriander, mango en limoen tegenwoordig volop vers in ons land verkrijgbaar. Met de recepten in dit boek stelt u zo een bijzondere maaltijd samen. Schenk er een goede wijn uit Argentinië of Chili bij, zet een cd'tje met swingende salsamuziek op: dat wordt zeker genieten!

Verkoper

August Jacobs

Online sinds donderdag 19/10/2017 19:41 en 116 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn