WAT ZE WIL

WAT ZE WIL

Door

Beschrijving

WAT ZE WIL Cathy Kelly 462 blz
Weet jij wat je volgend jaar gaat doen? Ontmoet Hope, Sam, Virginia en Nicole - 4 aardige, zeer verschillende vrouwen. Zij dachten dat zij het wisten...
Hope zit te vaak alleen thuis met twee kleine kinderen. Haar man Matt belooft gouden bergen maar gaat ondertussen gewoon zijn eigen gang. Ver weg van de familie en vrienden probeert Hope haar eenzaamheid te verbijten.
Sam, de zus van Hope, is een carrièrevrouw. Ze wil de hoogste baas worden bij een platenmaatscha

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9044309897

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

'Dit boek is voor het soort mensen dat niet voor een enkel levenspad kan kiezen omdat ze foodblogger + surfinstructeur + schrijver + meer willen worden in dit leven.' - DARLA Magazine Wat wil je later worden als je groot bent? Het lijkt een onschuldige vraag, maar je kunt het gevoel krijgen dat je moet kiezen voor die ene baan, die ene passie, dat ene doel. Maar niets is minder waar. Wie veel interesses, plannen en een lange bucketlist heeft, is daarom nog geen flierefluiter of ongeleid projectiel. Oneindige nieuwsgierigheid wijst niet op een wispelturige persoonlijkheid. Het betekent dat je een multipotentionalist bent: iemand met veel interesses en creatieve drive. En dat is meteen je grootste kracht. Dit boek helpt je om al je passies en talenten in jouw voordeel te benutten. Met Hoe word je ALLES? zet Emilie Wapnick het standaardscenario voor loopbaanplanning op zijn kop. In plaats van het advies om je te specialiseren of om veel ervaring op te doen op een specifiek gebied, reikt Wapnick een praktisch raamwerk aan waarmee je je leven en werk kunt opbouwen rondom AL je passies en interesses, ongeacht je leeftijd en je huidige carrière. Het kan iets moois zijn als je niet in een hokje past!

Verkoper

August Jacobs

Online sinds woensdag 01/11/2017 19:58 en 74 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn