KOOKKUNST UIT RUSLAND

KOOKKUNST UIT RUSLAND

Door

Beschrijving

KOOKKUNST UIT RUSLAND EETCULTUUR EN RECEPTEN Irina Carl223 blz
Uit de Russische keuken zijn bij ons enkele delicatessen algemeen bekend: steur, zalm, rode en zwarte kaviaar - en natuurlijk wodka. Zeker nu Rusland zich weer als zelfstandige staat kan profileren, is het tijd voor een herontdekking in het westen van Ruslands veelzijdige keuken.
Voor dit boek is in de eerste plaats gezocht naar authentieke Russische voor-, hoofd- en nagerechten. Maar ook de meer recente Russische recepten staan besc

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

90609783712

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Uit de Russische keuken zijn bij ons enkele delicatessen algemeen bekend: steur, zalm, rode en zwarte kaviaar - en natuurlijk wodka. Zeker nu Rusland zich weer als zelfstandige staat kan profileren, is het tijd voor een herontdekking in het westen van Ruslands veelzijdige keuken. Voor dit boek is in de eerste plaats gezocht naar authentieke Russische voor-, hoofd- en nagerechten. Maar ook de meer recente Russische recepten staan beschreven, alsmede enkele gerechten die de Russen van hun buurlanden hebben overgenomen. In de uitgebreide inleiding wordt het culturele kader geschetst waarin de Russische culinaire traditie zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld. Daarmee biedt dit boek de ideale toegang tot de eetcultuur en de recepten van een fascinerende grootmacht.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds donderdag 02/11/2017 21:23 en 101 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn