DE STUDENTEN KOOKGIDS BARBECUE

DE STUDENTEN KOOKGIDS BARBECUE

Door

Beschrijving

DE STUDENTEN KOOKGIDS BARBECUE Judy Hall 256 blz
Als je voor het eerst op jezelf woont, ben je waarschijnlijk niet gewend aan ingewikkelde culinaire capriolen en vind je het hele idee van inkopen doen en een maaltijd bereiden beangstigender dan een bezoek aan de tandarts.
Maar met een klein beetje kennis, een paar basisingrediënten en wat zelfvertrouwen (al dan niet terecht!) kun je een maaltijd tot een beregezellig sociaal gebeuren maken.
Er gaat niets boven barbecueën. De voorbereiding, het

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

Uitgeverij

Veltman Uitgevers

ISBN Nummer

9789048300839

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Als je voor het eerst op jezelf woont, ben je waarschijnlijk niet gewend aan ingewikkelde culinaire capriolen en vind je het hele idee van inkopen doen en een maaltijd bereiden beangstigender dan een bezoek aan de tandarts. Maar met een klein beetje kennis, een paar basisingrediënten en wat zelfvertrouwen (al dan niet terecht!) kun je een maaltijd tot een beregezellig sociaal gebeuren maken. Er gaat niets boven barbecueën. De voorbereiding, het wachten tot de kooltjes heet genoeg zijn, de verrukkelijke geur, en die heerlijke smaak van vers geroosterd voedsel maken barbecueën tot een populaire bezigheid op warme zomerse dagen. Dankzij de ontwikkeling van de barbecuetechnologie en omdat het niet altijd mooi weer is, barbecueën mensen tegenwoordig niet meer alleen die paar weekjes per jaar dat de zon tevoorschijn wil komen. Alleen al de gedachte van een barbecue kan je opbeuren en een vakantiegevoel geven en als je een afdakje hebt, kun je onder alle weersomstandigheden barbecueën.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds vrijdag 03/11/2017 20:03 en 39 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn