IK MAAK ZELF POPPENKLEERTJES

IK MAAK ZELF POPPENKLEERTJES

Door

Beschrijving

IK MAAK ZELF POPPENKLEERTJES Sin Aerts 176 blz
Ik maak zelf poppenkleertjes is een eenvoudig stap-voor-stap patroonboek voor creatieve kinderen en jongeren die voor hun barbiepoppen zelf kleertjes willen maken en ontwerpen.
De aanpak is eenvoudig, snel én leuk, terwijl de resultaten superstijlvol zijn. Zo zijn er patronen voor bloesjes, jurken, een nepbontjas, feestkledij en tasjes. Elke stap wordt duidelijk geïllustreerd.
Achteraan in het boek geven de auteurs ook nog de basisprincipes van het

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789077363287

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover met stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Ik maak zelf poppenkleertjes is een eenvoudig stap-voor-stap patroonboek voor creatieve kinderen en jongeren die voor hun barbiepoppen zelf kleertjes willen maken en ontwerpen. De aanpak is eenvoudig, snel én leuk, terwijl de resultaten superstijlvol zijn. Zo zijn er patronen voor bloesjes, jurken, een nepbontjas, feestkledij en tasjes. Elke stap wordt duidelijk geïllustreerd. Achteraan in het boek geven de auteurs ook nog de basisprincipes van het naaien mee, zodat ook wie weinig ervaring heeft meteen aan de slag kan. Naaisters en ontwerpers met wat meer ervaring worden aangemoedigd om creatief te zijn en de patronen zelf nog wat te pimpen.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zondag 12/11/2017 20:23 en 134 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn