FACELIFT

FACELIFT

Door

Beschrijving

FACELIFT INTERIEURTIPSEN CREATIEVE IDEEËN Debbie Travis 160 blz
Interieurtips en creatieve ideeën om uw huis nieuw leven in te blazen. Het officiële boek van het gelijknamige programma.
DEBBIE TRAVIS FACELIFT biedt innovatieve oplossingen voor interieurproblemen en een frisse, eenvoudige aanpak om een kamer of zelfs uw hele huis nieuw leven in te blazen. Een donkere kelder transformeren in een levendige plek of een rustgevend toevluchtsoord is een fluitje van een cent als u zich laat leiden doo

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9789044712322

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Fitness For your Face is een uniek concept. Deze speciale en verantwoorde methode laat u er binnen 30 dagen niet alleen mooier, maar ook jonger uitzien. Het boek bevat belangrijke en goede fitnessoefeningen voor het gezicht tegen rimpels, aangevuld met tips en informatie. Dit met een compleet plan voor de natuurlijke rimpelcorrectie binnen 30 dagen. Deze oefeningen zijn geschikt voor iedereen: vrouw en man, jong en oud. Door hiermee aan de slag te gaan, kunt u zonder botox en dure crèmes een zeer goed resultaat bereiken. Volg de kleur om bepaalde delen van uw gezicht te trainen.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds woensdag 29/11/2017 10:47 en 58 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn