IN DE BAN VAN DE RING DE TWEE TORENS DEEL 2

IN DE BAN VAN DE RING DE TWEE TORENS DEEL 2

Door

Beschrijving

IN DE BAN VAN DE RING DE TWEE TORENS Deel 2 J.R.R.Tolkien 408 blz
Na een overval door de orks is het reisgezelschap uiteengevallen en gan de verschillende leden ieder huns weegs.
Merijn en Pepijn komen bij het volk der Enten terecht. Aragorn, Gimli en Legolas komen de ruiters van Rohan tegen en Frodo en Sam trekken verder, gevolgd door een geheimzinnige aanwezigheid.
Omdat de passen naar Mordor zwaar worden bewaakt, zal het verschrikkelijk moeilijk worden om ongezien het duistere land binnen te

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9789027464002

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

De trilogie In de ban van de Ring vormt de grondslag voor de moderne fantastische literatuur en wordt dikwijls genoemd als het beste boek van de twintigste eeuw. J.R.R. Tolkien, professor Angelsaksisch aan de universiteit van Oxford, dacht voor dit werk een complete wereld uit, met een eigen geschiedenis, geografie, taal en mythologie. In de ban van de Ring Hobbits zijn kleine lieden die in keruige holen onder de grond leven. Ze houden van lekker eten en zijn weinig avontuurlijk aangelegd. Natuulijk zijn er altijd uitzonderingen. Wanneer Frodo van zijn excentrieke oom Bilbo Balings een ring cadeau krijgt, kan hij niet vermoeden dat het geen gewone ring is; het is de Ene Ring die door de Donkere Vorst Sauron is gemaakt om er de wereld mee te overheersen. En zolang de Ring niet vernietigd is, zal de dreiging blijven bestaan. Deel 2 - De twee torens Ringdrager Frodo heeft samen met zijn maatje Sam de taak om de Ene Ring naar de Doemberg in het land Mordor te brengen. Daar is de Ring gesmeed en alleen daar kan hij vernietigd worden. Voor hen ligt een barre tocht. Er dreigt gevaar: niet alleen onderweg, maar ook in Mordor zelf, waar de Donkere Vorst Sauron is teruggekeerd en waar zijn legers van Orks hun kampen hebben.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds woensdag 29/11/2017 11:15 en 59 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn