Bloedgetuige

Bloedgetuige

Door

Beschrijving

Een meestermoordenaar laat een spoor van dood en verderf achter. Hij heeft al een aantal slachtoffers gemaakt, mooie, jonge vrouwen, en elk slachtoffer is getooid met een bruidssluier. Vervolgens, bij dode nummer vier, wordt een cryptisch, handgeschreven briefje gevonden.

steeds slaagt de extreem begaafde bruidenvanger erin uit handen te blijven van FBI's special agent Brad Raines: hij bepaalt de regels van het spel. Het lukt Raines niet de zaak op te lossen; uiteindelijk krijgt hij hulp uit on

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

Uitgeverij

Luitingh

ISBN Nummer

9789024536351

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Gebruikt

Af te halen in

Erpe-Mere

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Johan de Boose wekt in dit imposante verhaal drie onvergetelijke personages tot leven. Jean is de zoon van een Belgische beroepsmilitair. Hij besluit om de diepste wens van zijn vader te vervullen door met de Duitse bezetter te gaan vechten tegen het sovjet-communisme en voor een verenigd Europa. Kamila is een jonge Russin die ooggetuige is van de grootste omwenteling in de geschiedenis van haar land, die zich in de nieuwe omstandigheden probeert te handhaven. Ljev woont op het Midden-Europese platteland in een gezin van geassimileerde Joden en wil zijn leven geven voor een communisme zonder Stalin. Onbewust beïnvloeden ze elkaars leven op een fatale manier, zelfs over de dood heen. Telkens duikt ook de Twintigste Eeuw zelf op, een slet met een perfect geheugen maar zonder geweten, om het mensdom in haar hemd te zetten. Meer boeken van Johan de Boose.

Online sinds zondag 05/08/2018 18:39 en 80 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn