Mzzl meiden en de paparazzi

Mzzl meiden en de paparazzi

Door

Beschrijving

MZZLmeiden, het eerste deel in de nieuwe serie van Marion van de Coolwijk, is een razend succes onder tieners! In vier maanden tijd gingen al 10.000 exemplaren over de toonbank. De MZZLmeiden zijn niet te stuiten.
Na de enorme schok dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader blijkt niemand minder dan de zanger van de populaire band The Jeans.
De paparazzi volgen de groep op de voet en krijgen lucht van het drietal. Wie zijn die meiden? En

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

ISBN Nummer

9789026131509

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Tessenderlo

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

MZZLmeiden, het eerste deel in de nieuwe serie van Marion van de Coolwijk, is een razend succes onder tieners! In vier maanden tijd gingen al 10.000 exemplaren over de toonbank. De MZZLmeiden zijn niet te stuiten. Na de enorme schok dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader blijkt niemand minder dan de zanger van de populaire band The Jeans. De paparazzi volgen de groep op de voet en krijgen lucht van het drietal. Wie zijn die meiden? En wat is hun relatie tot de wereldberoemde zanger? Ook hun nieuwe vader moet wennen aan de situatie. Hij wil zijn dochters uit de media houden, maar die laten zich niet zomaar wegsturen. Dan slaat de liefde toe. En hoe! Hanna is tot over haar oren verliefd op Jasper die een stuk ouder is en Joan dreigt haar hart te verliezen aan de persoonlijke assistent van haar kersverse vader. Maar omdat ze niets mag verklappen over haar relatie tot de zanger, levert dit behalve stiekeme zoenen vooral grote spanningen op. MZZLmeiden en de paparazzi is het tweede deel in deze nieuwe jeugdreeks. Marion van de Coolwijk heeft talloze kinderboeken geschreven. Zij is een graag geziene schrijfster op scholen. Met MZZLmeiden schreef ze haar eerste boek voor kinderen boven de twaalf. Het is overal razend enthousiast ontvangen.

Verkoper

Ria Van Hove

Online sinds woensdag 02/01/2019 20:52 en 90 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn