het profiel

het profiel

Door

Beschrijving

De beste profielschetsers hebben waarschijnlijk meer gemeen met seriemoordenaars dan met de rest van de mensheid. Dat komt doordat ook moordenaars dan met de rest van de mensheid. Dat komt doordat ook moordenaars goede profielschetsers moeten zijn. Een moordenaar maakt een profiel van zijn slachtoffers.
Niemand kan zich zo goed verplaatsen in de gedachten van een seriemoordenaar als Tony Hill. Als hoofd van de nieuwe Nationale Taakeenheid Profilering probeert hij anderen zijn vak te leren.
Tony

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789024553778

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Gebruikt

Af te halen in

Brussel

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Kyra Mesich is zelf hooggevoelig. Daar kwam ze met veel moeite achter toen ze in haar psychologische praktijk werd overweldigd door haar eigen inlevingsvermogen. De emoties van haar cliënten maakten haar depressief en angstig. Voor alle mensen die zeer gevoelig zijn voor de vele prikkels uit hun omgeving, schreef Mesich een handige Overlevingsgids. Het boek bevat allerlei handige tips, adviezen, meditatie-oefeningen en visualisaties. Kyra Mesich is klinisch psychologe. Ze werkt in haar praktijk onder andere met alternatieve geneeswijzen zoals energie-healing, kruidenleer en bloemenessence-therapie.

Online sinds woensdag 06/02/2019 18:18 en 29 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn