in de naam van Ismael

in de naam van Ismael

Door

Beschrijving

Maart 2001. In het mistige Milaan vindt inspecteur Guido Lopez het toegetakelde lijk van een onbekende. Hij ondervindt weinig hulp bij het oplossen van de moordzaak, want alle ogen zijn gericht op een internationale topontmoeting die het doelwit zal zijn van een terroristische organisatie.

Oktober 1962. Inspecteur David Montorsi onderzoekt in Milaan een babymoord die volgens hem internationale verbanden heeft. Veertig jaar later is hij als geheim agent nog steeds op jacht. Naar Ismael.

Met toe

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

Uitgeverij

Prisma

ISBN Nummer

9789024557380

Taal

Nederlands

Boekbinding

Pocket

Staat

Gebruikt

Af te halen in

Brussel

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Maart 2001. In het mistige Milaan vindt inspecteur Guido Lopez het toegetakelde lijk van een onbekende. Hij ondervindt weinig hulp bij het oplossen van de moordzaak, want alle ogen zijn gericht op een internationale topontmoeting die het doelwit zal zijn van een terroristische organisatie. Oktober 1962. Inspecteur David Montorsi onderzoekt in Milaan een babymoord die volgens hem internationale verbanden heeft. Veertig jaar later is hij als geheim agent nog steeds op jacht. Naar Ismael. Met toenemende dreiging versmelten de twee verhaallijnen tot een intrigerende thriller over seriemoorden en samenzweringen, in een duister spel van feit en fictie.

Online sinds dinsdag 09/04/2019 15:53 en 60 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn